آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۰۵۹۸
 کنگره ملی اقتصاد مقاومتی - ۱۲

ابراهیمی: اقتصاد مقاومتی یعنی تکیه به درون کشور

مدیر عامل بانک انصار گفت: خیلی از مشکلات اقتصادی کشور که امروز منتصب به خارج هستند دستمایه داخلی دارند و نسبت دادن آنها به تحریم ها اشتباه است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، ابراهیمی، مدیر عامل بانک انصار اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی براساس تحریم ها شکل نگرفته است. تحریم منشأ ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی نبوده است.

 

وی با اشاره به اینکه اکثرمشکلات داخلی کشور ریشه داخلی دارند افزود: مهم ترین بحث اقتصاد مقاومتی مقابله با بحران های داخلی است. خیلی از مشکلات اقتصادی ما که منصب به خارج از کشور است دستمایه داخلی دارد. بحران ارزی اخیر کشور دست پخت خود ما است و ریشه خارجی ندارد. تدابیر داخلی می تواند جلوی خیلی از بحران ها را بگیرد.

 

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر خروج اتکا کشور از نفت اظهار داشت: رهبری حدود 13 سال پیش فرمودند که سرم نفت را از بدن کشور بکشید. چه کسی جدی گرفت! اگر هر ساله اقدام کوچکی صورت می گرفت الان گرفتار تکانه های نفتی نمی شدیم. این مایه تأسف است که می شنویم 70 درصد اقتصاد ایران ساکت و خاموش است.

 

مدیر عامل بانک انصار همچنین گفت: اقتصاد یک پدیده علت و معلولی است رشد نقدینگی باعث ضربه به کشور می شود. باید تدبیری بیندیشیم و سیاستی اتخاذ کنیم که مستحکم باشد و قابلیت بازسازی نیز داشته باشد.

 

وی همچنین ادامه داد: 75 درصد اقتصاد ما بانک پایه است در این شرایط توجه به حوزه پولی و بانکی حائز اهمیت است. بانک مرکزی وظیفه دارد شاخص های ثبات مالی را ارتقاء دهد. پایداری خارجی، کاهش آسیب پذیری سیاست پولی و مالی از کسری بودجه دولت از جمله وظایف بانک مرکزی در ثبات اقتصادی کشور است. بانک ها در سیاست اقتصاد مقاومتی آنقدر باید مستحکم عمل کنند که در برابر تکانه ها مقاومت باشند.

 

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: دولت و مجلس باید تکیه و توجه به دورن کشور را جدی بگیرند و برای استفاده و بهینه استفاده کردن از پتانسیل های داخلی قوانینی وضع واجرا کنند. همه ما باید بدانیم که اقتصاد مقاومتی یعنی تکیه بر دورن کشور.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار